Erhvervscenter hos Gildberg A/S i Haderslev

Gildberg A/S er leverandør af Ford erhvervsbiler til Sønderjylland

Gildberg A/S hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engageret team af rådgivere her for at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige type køretøj til dig – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.


Prøv os på både leasing eller køb, du vil ikke fortryde det.  

Vores Erhvervsafdeling har gennem Ford Motor Company adgang til et kæmpe lager af nye Ford erhvervsbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:


  • Bestil testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil serviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger


Gildberg Erhvervsbiler

Hos Gildberg Erhverv er Karsten og Jørn klar, til at hjælpe store som mindre kunder, med Ford`s brede erhvervs program har vi muligheden for at afdække et hvilken som helst behov. Desuden har vi Ford Credit i ryggen til afdækning af finansiering dette både leasing og finansiering. 

Prøv os af på både leasing eller køb, du vil ikke fortryde det.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Gildberg Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere på tlf 74524600


Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/SAnmeldelser