Hybrid og Elektrisk - Bring on Tomorrow

Ford Hybrid & Elbiler - Bring on Tomorrow

Ved at sætte strøm til hele vores modelprogram forestiller vi os ikke blot, hvordan morgendagens verden vil se ud. Vi skaber den. Uanset om det er den nye Puma EcoBoost Hybrid, den nye Kuga Hybrid eller vores fuldt elektriske Mustang Mach-E, har du mulighed for at vælge den rette elektrificerede model til netop dig.


Ford Hybrid & Elbiler


Hvilket elektrisk køretøj passer dig?

Hvis du overvejer at skifte til et elektrisk køretøj, er det vigtigt, at du forstår forskellene mellem de forskellige varianter. Der findes mange informationer om elektriske biler, men det kan være godt at finde information omkring hvilken type elektrisk bil som passer dig og din livsstil. Vi har derfor samlet alle information om de forskellige typer af elektriske køretøjer der er på markedet. 

Klik på ikonerne nedenfor for at få flere oplysninger om de 4 forskellige slags elbiler: Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid og FuldelektriskLæs mere om de forskellene mellem de forskellige varianter

Mild Hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Den største forskel mellem mild hybrid (MHEV) og fuld hybrid (HEV) er, at en MHEV ikke kan køres som et rent elektrisk køretøj – men den bliver assisteret af en elektrisk motor. Ved lave hastigheder, eller når den holder stille, kan forbrændingsmotoren slukke sig selv, og 48V-startergeneratoren genstarter den igen efter behov. Det separate li-ion-batteri på 48V genoplades automatisk med regenerativ bremsning under udkobling og bremsning. Der er ikke behov for at tilslutte batteriet til en strømkilde.

 • Ford Puma Mild Hybrid

  Ny Ford Puma Mild Hybrid

  Milde hybrid-motorer kan være en omkostningseffektiv måde at deltage i den elektriske revolution på. De er bedst egnet til folk, der kører mange korte ture, især i byen og ved lavere gennemsnitshastigheder.

 • Nye Ford Fiesta

  Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

  Fiesta EcoBoost Hybrid bruger en elektrisk motor til at understøtte benzinmotoren, hvilket leverer mere kraft og forbedret brændstoføkonomi. Det separate 48V Li-ion-batteri oplades automatisk med regenerativ bremsning, så du ikke behøver lede efter steder, hvor du kan oplade.

 • Nye Ford Focus

  Ford Focus EcoBoost Hybrid

  Ford Focus er også tilgængelig med en EcoBoost Hybrid-motor. EcoBoost Hybrid har en batteridrevet elektrisk motor, der understøtter motoren ved at øge effekten og forbedre brændstoføkonomien. Hybridbatteriet genoplades ved hjælp af regenerativ bremseteknologi, så det er ikke nødvendigt at tilslutte den til en ekstern strømkilde.

Hybrid

Hybrid (HEV)

I dag er hybridbiler (HEV) et stadig mere almindeligt syn på vejene. Dette gælder især i storbyer og byområder, hvor deres lavere CO2-udledning og forbedrede brændstoføkonomi ved typiske byhastigheder er en stor fordel.

Ligesom med en mild hybrid (MHEV) har disse køretøjer en forbrændingsmotor, men de har også et større batteri og en mere kraftfuld motor. Dette giver mere assistance til motoren og gør det muligt for køretøjet at køre dele af korte ture ved lave hastigheder alene ved hjælp af den elektriske motor. Og takket være benzinmotoren er kørerækkevidden ikke noget problem. Dette skyldes, at køretøjet er i stand til at bruge både batteriet og forbrændingsmotoren.

 • Ford Mondeo Titanium Hybrid

  Ford Mondeo Hybrid

  Batteriet i en hybridbil genoplades ved en kombination af regenerativ bremsning og af motoren, ikke ved at tilslutte den til en strømkilde - så du behøver aldrig at skulle lede efter ladestationer.

  Nogle gange kan deres miljømæssige fordele tiltrække støtte fra staten, hvilket gør dem til en endnu mere attraktiv mulighed.

Plug-in-hybrid

Plug-in-hybrid (PHEV)

Plug-in-hybridbiler (PHEV) har samme funktionalitet som en fuld hybrid med den ekstra fordel, at de kan lades op via en ekstern strømkilde. Elmotoren kan køre helt op til 56 km2) på ren strøm med mulighed for at skifte til Hybrid-køreprogrammet for at optimere batteriets levetid.

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. 

Opladning af plug-in-hybridbiler og elbiler er faktisk ret nemt. Med en Ford Wallbox eller en ladeboks fra Clever installeret hjemme kan du lade, når det passer dig, og for et fast månedligt beløb har du adgang til ubegrænset opladning. Læs mere om ubegrænset opladning fra Clever

[2)] Hybrid-forbrugstallene er baseret på den nye Kugas WLTP-resultater.
 • Transit Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Transit Custom Plug-in Hybrid

  Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget til det formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde.

 • Tourneo Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid

  Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) er bygget med det formål at hjælpe med at transportere passagerer endnu mere effektivt end før. Smart hybridteknologi hjælper med at holde CO2-udledning på et minimum. Det intelligente design skaber et raffineret og elegant interiør, som alle kan nyde.

 • Ford Explorer Plug-in Hybrid (pHEV)

  Ny Ford Explorer Plug-in Hybrid - I en klasse for sig

  Explorer er udviklet med præcision, så du får den ultimative køreoplevelse i din nye SUV. Slående, dristigt design. Robust offroad-styrke. Avancerede teknologier til førerassistance og en sofistikeret plug-in hybrid transmission, der giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

Elbil

Fuldelektrisk (BEV)

Fuldelektriske biler er som navnet beskriver 100 % elektrisk, hvilket betyder slut med ture til tankstationen. Færre bevægelige dele end traditionelle biler, der betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger og lavere afgifter. Ettersom fuldelektriske biler drives af elektrisitet alene skal de lades op før du kan bruge dem.

Ford Mustang Mach-E 

Mustang Mach-E er vores helt nye elektriske SUV. Skabt fra bunden til en ny elektrisk æra. Med op til 6103)  km rækkevidde kører den langt på en opladning, så du ikke behøver bekymre dig. 

[3)] Baseret på fuld opladning. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) gælder for RWD-model med 99 kWh batterikapacitet. Faktisk rækkevidde varierer i forhold til eksterne elementer, køreegenskaber, køretøjsvedligeholdelse og lithium-ion batteriets alder.

 • Mustang Mach-E

  Mustang Mach-E

  Den fuldelektriske Mustang Mach-E kommer i 2021 og du kan allerede nu bestille den online. Mustang Mach-E tager dig længere frem, for at du kan slippe for bekymringen om næste ladning.


Kontakt osLæs mere herLæs mere om opladningHybrid og Elektrisk FAQAktuelle tilbud

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/SAnmeldelser