Clever opladning

OPLADNING MED CLEVER, HVOR DU HAR BRUG FOR DET

Ford samarbejder med Clever, der både kan levere strøm til din bil og bolig, så du har de bedste muligheder for at få ny energi –når og hvor det passer dig. Med strøm fra Clever får du fuld frihed fra første kilometer. Du kan lade på Danmarks største ladenetværk og få intelligent opladning på den Clever ladeboks, der installeres hjemme hos dig.


 • Clever one
 • CLEVER ONE

  OPLADNING TIL ETHVERT BEHOV

  Mærk friheden med opladning både hjemme og ude fra første kilometer i din nye elbil eller plugin-hybridbil fra Ford. Med Clever One kan du oplade hvor og når det passer dig. Du kan vælge at få installeret en intelligent ladeboks fra Clever hjemme hos dig eller udelukkende køre på ladenetværket, hvis du eksempelvis bor i lejlighed. Lige meget hvilken løsning du vælger, får du adgang til Danmarks største ladenetværk, så du kan lade på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen. • Clever Box
 • CLEVER BOX

  FULD KONTROL OVER FORBRUGET OG RABAT PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

  Clever Box er til dig, der kører det på din egen måde. Med markedets bedste installation af din egen intelligente ladeboks er du hurtigt i gang med opladning af din nye elbil eller plug-in hybridbil fra Ford. Med Clever Box betaler du blot for en lav, månedlig serviceaftale og får automatisk månedlig refusion af elafgiften, fast rabat på Danmarks største ladenetværk samt en intelligent ladeboks, der hver dag hjælper dig med at lade, mens strømpris og CO2-aftryk er lavere. • Clever rabat
 • RABAT PÅ OPLADNING MED CLEVER POWER


  Hos Clever kan du også købe strøm til din bolig til en lav månedlig pris og uden skjulte gebyrer. Vælger du at samle både strøm til din bil og bolig hos Clever, så er der fordele at hente. Du får nemlig 100 kr. i rabat på Clever One med boks til elbil og 69 kr. i rabat til plug-in hybridbiler, hvis du skifter til Clever Power. Rabatten gælde selvfølgelig også for Clever Box-kunder, der sparer 29 kr./md. på serviceaftalen med Clever Power. Er du Clever One kunde, så slipper du desuden for at lægge ud til strøm samt tilbagebetaling hver måned

  Læs mere om Clever Power • Intelligent opladning
 • Intelligent opladning


  Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

  Det er også smart for dig, fordi du kan undgå overbelastning af din boligs elinstallationer, ved at udskyde opladningen af din Ford til det tidspunkt, hvor dit elforbrug er på sit laveste.

  Opladningen af din Ford skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

  Intelligent opladning er til nytte og gavn – for dig og for fællesskabet.

  Læs mere om intelligent opladning

Clever One

Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks
 • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

PRISER

Månedlig pris til elbil: 799 kr./md. + energitillæg*

Månedlig pris til plugin-hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg*

Evt. Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.*

Bestil Clever One hos os, når du køber ny bil.

Læs mere om Clever One til Ford

*Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. Installation
Energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg
Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation


CLEVER BOX

Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgift

Priser

Månedlig serviceaftale: 119 kr./md.**

Installation og køb af ladeboks: 10.999 kr.**

KAMPAGNEPRIS - Få Clever Box til 0 kr./md. indtil 30. juni 2023

Bestil Clever Box hos os, når du køber ny bil.

Læs mere om Clever Box til Ford

**Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 10.999 kr (normalpris: 11.237 kr.)
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
Kampagne: Månedlig pris frem til d. 30. juni 2023: 0 kr./md. (Normalpris 119 kr./md.). Efter d. 30. juni 2023 fortsætter Clever Box serviceaftale automatisk til 119 kr./md.

 • Energitillæg
 • Energitillæg på Clevers abonnementer


  På grund af de historisk høje elpriser har Clever pr. 1. januar 2023 indført et energitillæg på Clever One, der følger den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned. Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gennemsnitlige indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh. Grundsatsen er fastsat, fordi det er niveauet for, hvornår Clevers abonnementer rent økonomisk er bæredygtige.
  Energitillægget påvirker ikke prisen for Clever Box kunder

  Clevers energitillæg er skabt ud fra en ambition om at tage et fælles ansvar i en energikrise, hvor energiressourcerne er knappe, og hvor det skal være gennemsigtigt og trygt at være elbilist.

  Læs mere og se beregningseksempler hos Clever


 • Opladning i nærheden af dig
 • Opladning nær dig

  Du finder Clevers ladepunkter i byerne, langs motorvejene, hos virksomhederne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse, og ved bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag. Find ladepunkterne nær dig på Clevers ladekort eller i appen.

  Find ladepunkt


 • Tilbagebetaling og refusion af elafgift
 • SÅDAN FOREGÅR TILBAGEBETALING OG REFUSION AF ELAFGIFT


  Hvis du har Clever One med boks, lægger du i første omgang ud for strømmen, når du lader på ladeboksen hjemme. Strømmen fra ladeboksen registreres nemlig på din eltavle, hvor al din øvrige strøm fra husstanden indgår. Har du Clever Box, får du i stedet refunderet elafgiften på den strøm, du bruger til opladning. Elafgiften er en del af den kWh-pris, der fremgår af din elregning.

  Automatisk tilbagebetaling

  Hver måned betaler Clever dig penge tilbage, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Det kan ladeboksen nemlig registrere. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris i Danmark i tidsrummet 23-06.

  Refusion af elafgiften

  Elafgiften på den strøm, du har brugt på ladeboksen, får du 1:1 tilbage fra Clever. Elafgiften er fastsat af staten, og er i perioden 1. januar-30. juni 2023 fastsat til 0,8 øre/kWh ekskl. moms.

  Læs mere her

Kontakt osAktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/SAnmeldelser