Ford Kuga oplader med vægoplader med blomster i bagagerum

OPLADNING MED CLEVER

Ford samarbejder med Clever, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Gør som tusindvis af danskere, og bliv en del af Clevers store fællesskab.


 • Ladestander i byen kvinde med balloner
 • Frihed til at køre og lade som du vil

  Vælg opladning med Clever til din elbil eller plugin-hybrid fra Ford med eller uden abonnement, og få fuld elektrisk frihed, uanset om du er tæt på hjemmet eller ude på oplevelse. Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk, mens Clever Box er til dig, der hovedsageligt lader hjemme i indkørslen. Og ændrer dit ladebehov sig, så ændrer du bare produkt. Det er nemlig også frihed.

    Læs mere 


 • 12 mdr. opladning til din nye Ford Explorer​
 • 12 mdr. opladning til din nye Ford Explorer

  Netop nu får du en særligt god pris på strøm, når du køber en ny Ford Explorer. Du får nemlig 12 mdr. ubegrænset opladning med Clever, og du bestemmer selv, om du vil have en ladeboks installeret hjemme.

  Clever One m./u. ladeboks*
  Abonnementspris: 0 kr. (værdi 799 kr./md + evt. energitillæg**)
  Evt. installation af ladeboks hjemme: 2.499 kr.***

  *Tilbuddet gælder fra. d. 26.03.2023 t.o.m. d. 30.06.2024. Efter gratisperioden fortsætter dit Clever abonnement som et betalingsabonnement, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799kr./md. + evt. energitillæg**
  Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret.
  Forudsætter BS betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
  Mindstepris i bindingsperiode (6 mdr.): 0 kr.
  **Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.
  Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling
  ***Installation: clever.dk/installation. Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde
  Krav til installation ved udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

    Læs mere 

Hvilket produkt skal jeg vælge?
Clever One

Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.

Med Clever One får du:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks
 • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Abonnement

Elbil

799 kr./md.

+ energitillæg*

Plugin-hybridbil

449 kr./md.

+ energitillæg*


Installation af ladeboks

Ny installation
2.499 kr.*

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
0 kr.*

  Læs mere 

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.
Installation: clever.dk/installation
Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.
Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Clever Box

Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.


Med Clever Box får du:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen intelligente Clever-ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgiftServiceaftale

99 kr./md.**

Installation og køb af ladeboks

Ny installation
8.999 kr.**

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
6.499 kr.**

  Læs mere 

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.
Installation: clever.dk/installation
Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

 • Ladeboks ved siden af løbehjul og kost
 • Intelligent opladning – til gavn for dig og for fællesskabet

  Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

  Opladningen af din Ford skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

    Læs mere 


 • Opladning på farten
 • Det er Clever

  Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør


  • Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv. Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

   Læs mere om Clevers ladenetværk  • Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil.  I installationspakken er inkluderet:

   • • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
   • • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks
   • • Gratis jordspyd
   • • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
   • • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

   Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.

   Læs mere om installation af ladeboks  • Clevers ladeboks er udstyret med et intelligent system. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent og holde øje med at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. Det gør systemet nemlig for dig. Så kan du bruge tiden på noget sjovere. Det er Clever.

   Læs mere om intelligent opladning  • Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.
   Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

   Læs mere om tilbagebetaling og afgiftsrefusion  • Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten. 

   Læs mere op opladning med Clever til din Ford
Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S