Ford Pro hylder de hårdtarbejdende selvstændige virksomhedsejere

Ford Pro hylder de hårdtarbejdende selvstændige virksomhedsejere

Ford Pro

27-02-2024

De findes overalt. I små og store byer kører selvstændige virksomhedsejere hver dag gaderne tynde, når de udfører deres arbejde og gør en ekstra indsats for deres kunder. De er hverdagens helte, og Ford Pro hylder dem nu med et nyt initiativ, der sætter fokus på deres hårde arbejde.

Måske er du selv selvstændig eller kender en, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed for altid at gå den ekstra mil for kunderne? Ford Pro er på jagt efter den ’Ultimate Pro’, og nu har du mulighed for at komme på banen. Du kan tagge virksomheden i opslaget på Ford Danmarks Facebook og give virksomheden lidt kærlighed med på vejen.

Ford har støttet arbejdet i de mindre virksomheder i knap 60 år med Ford Transit, verdens bedst sælgende varebil1, der er udviklet til at gøre hverdagen nemmere for Fords varebilskunder. Fords varebiler er integreret med Ford Pro, Fords digitale økosystem af blandt andet software og services, der hjælper varebilskunderne med at optimere virksomhedernes hverdag.

Skynd dig ind på Fords Facebook-side og gør opmærksom på en selvstændig virksomhedsejer, der efter din mening gør en forskel i hverdagen.

Læs mere om Fords varebiler og den nyeste Transit Custom

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Fotos og mere information findes på Ford Danmarks pressecenter: http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


1 Baseret på S&P Global Mobility New

Registrations data CY2014-CYE 2022, som er indhentet fra regeringskilder og andre kilder. Data omfatter 95 procent af nye biler i mere end 80 lande, som er rapporteret i marts 2023. Tallene omfatter Ford Transit, Transit Custom. Omfatter ikke Transit Connect og Transit Courier.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S