DHL Danmark skal køre Ford E-Transit

16-03-2023

Ford Danmark leverer i disse dage adskillige elektriske varebiler til Deutsche Post DHL Group (DHL) i Danmark. Det sker som en del af en europæisk aftale indgået mellem Ford Europa og DHL, hvor mere end 2.000 elektriske Ford E-Transit forventes at komme på vejene i Europa i år.

Den gule parade af de 100 % elektriske Ford E-Transit lyste godt op i det kedelige gråvejr, da de første elektriske varebiler blev vist frem hos Via Biler i Aarhus i denne uge. Inden længe ruller varebilerne ud på de danske veje og bliver en del af logistik- og transportfirmaets i forvejen solide position indenfor brugen af elektriske varebiler.

- DHL er i gang med en omfattende transformation i overgangen til en elektrisk flåde. Vi er meget stolte af at være en del af DHL’s elektriske rejse med vores Ford E-Transit og forhåbentlig med endnu flere elektriske Ford-modeller i fremtiden, siger Niels Holst Christensen, Fleet Manager, Ford Danmark. 

Ford Bronco kørende i sand

For at imødekomme den store efterspørgsel fra DHL, er varebilerne for første gang færdigopbygget på fabrikken med den nødvendige indretning i bilerne. Det betyder at varebilerne herefter kan distribueres direkte ud til DHL i hele Europa i stedet for at skulle forbi en opbygger inden.

DHL har et mål om, at 60 % af deres bilflåde skal være fuldelektrisk inden udgangen af 2023. Ford leverede de første biler til DHL rundt om i Europa i slutningen af 2022, og i år leverer Ford endnu flere elektriske varebiler, som en del af den europæiske aftale.

Læs mere om aftalen med Ford og DHL, der blev indgået sidste år.

Fords første elektriske varebil

Den elektriske Ford E-Transit er Fords første 100 % elektriske varebil, der blev lanceret i foråret sidste år. Allerede inden de første varebiler rullede af samlebåndet, lå der mere end 5.000 europæiske bestillinger i ordrebogen.

- E-Transit er lig med et kvantespring for varebilskunderne. Den elektriske drivlinje, kompromisløse kapacitet og samspillet med Ford Pro vil strømline kundernes forretning og øge deres produktivitet, når de overgår til fuldelektriske flåder, udtalte Hans Schep, general manager, Ford Pro i Ford Europa, i forbindelse med lanceringen af E-Transit sidste år.

Ford E-Transit hænger uløseligt sammen med det verdensomspændende Ford Pro-koncept, der giver varebilskunderne et endnu bedre overblik over deres flåde. Ford Pro hjælper varebilskunderne med alt fra service, software og finansiering, hvilket blandt andet er med til at øge hver enkelt varebils oppetid og reducere omkostningerne. I overgangen til en elektrisk flåde, holder Ford Pro desuden varebilskunderne i hånden med en række services, der gør overgangen mere overskuelig – for eksempel ved at tilbyde opladningssupport i form af Ford Pro Charging.

Videoen her kan gøre dig klogere på Ford Pro:

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 16 MARTS 2023 15:30

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S