Ford Kuga: Se verden oppefra

15-08-2022

Weekendens vejrudsigt lover sol, sol og atter sol. Det er oplagt at drage ud i det ganske land, og med et tagtelt på din Ford Kuga, er der ingen grund til at køre hjem, når mørket falder på.

Nu kan din weekend under solens stråler vare endnu længere med tagteltet, der kan sættes op i løbet af et par minutter. Thule® står bag det smarte tagtelt ved navn Thule Tepui Explorer Ayer, der nogenlunde fylder det samme som en almindelig tagboks. Det er nemt at slå teltet op, som blot monteres på bilens tagbøjler. Der er plads til to personer i teltet, mens en madras i teltets bund sørger for, at jeres overnatning bliver ekstra behagelig. En aluminiumsstige sikrer desuden let adgang op til teltet.

Ford Kuga

Den populære Ford Kuga, der sidste år var Danmarks mest solgte personbil og plugin-hybrid, har siden lanceringen fået en overvældende modtagelse af danskerne. Den sporty SUV indbyder til en aktiv livsstil, og med muligheden for et tagtelt på taget, er der ingen undskyldning for ikke at drage på eventyr.Det er ikke kun Ford Kuga-kunder, der kan få glæde af teltet men også Ford Focus-kunder. 

Bestil dit tagtelt her

Obs: Det kan være fristende at parkere bilen og tage en overnatning i naturens rolige omgivelser, men vær i den forbindelse opmærksom på altid at overholde gældende regler på området.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S