Fords varebiler får øjne i nakken

12-04-2021

Ford lancerer et nyt digitalt bakspejl til Transit Custom og 2-tons Transit, der ved hjælp af kamerateknologi giver et fuldt panoramaudsyn bag de store varebiler.


I de fleste varebiler er udsynet i sidespejlene altafgørende for at færdes sikkert på vejene. Alt fra cyklister, fodgængere og andre bilister kan være svære at få øje på – særlig hvis bilen er fuldt lastet eller ikke har bagruder. Det nye digitale bakspejl ligner et klassisk bakspejl, men det er i virkeligheden en højopløselig skærm, der i realtid giver panoramaudsyn over alt, hvad der sker bag bilen. Skærmen i spejlet giver et dobbelt så stort udsyn som et almindeligt bakspejl, og desuden tilpasser spejlet sig automatisk lyset i kabinen for at give det bedste billede.


Spejlet gør det ikke kun nemmere at orientere sig i trafikken: "Udsynet rundt om bilen er afgørende for sikkerheden. Særlig for de bilister og chauffører, der har mange leveringer i byområder med tæt trafik. Med det nye bakspejl skaber vi tryghed for både chaufføren og især bløde trafikanter", udtaler Owen Gregory, direktør, Commericial Vehicle Aftersales, Ford Europa.


Spejlet kan eftermonteres i Transit Custom og 2-tons Transit

Det er nu muligt at få eftermonteret spejlet i Ford Transit 2T* og Ford Transit Custom** modeller. Ingen af modellerne har bagruder som standard. Spejlet kan bestilles og eftermonteres hos alle Ford-forhandlere.


Se flere detaljer om det digitale bakspejl her


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyheder


*produceret efter 2012 

**produceret efter 2014

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S