Vil du være med til at designe en racerbil?

19-03-2020

Ford forener den fysiske og digitale verden med en unik kombination af bilproduktion og gaming, der beder om e-sportsverdenens hjælp til at designe den ultimative virtuelle racerbil. Det sker i forbindelse med, at Ford sidste år lancerede Fordzilla, der er virksomhedens første e-sportshold.

Projektet er døbt Team Fordzilla P1 og går ud på, at Ford inviterer e-sportsfølgere med ind i designprocessen på Fords første virtuelle racerbil. Det unikke tiltag er en forlængelse af Fords filosofi om menneskecentreret design – denne gang i en digital indpakning.

Samarbejdet er tilvejebragt af Fords designere og de fem Fordzilla-kaptajner fra Tyskland, Spanien, Storbritannien, Frankrig og Italien, der opfordrer e-sportsfølgere fra nær og fjern til at give deres besyv til racerbilens udformning gennem Twitter-afstemninger. Afstemningerne vil komme i flere bølger og handle om de vigtigste designelementer: Skal racerbilen have ét eller to sæder? Hvilken slags motor er bedst? Og hvad med hjulene?

”I den virtuelle verden elsker vi at sidde bag rattet i vores drømmebiler, men de er jo gengivelser af biler i den virkelige verden. Så det bliver spændende at opleve første gang bag rattet i Team Fordzilla P1-racerbilen, som vi selv skaber i samarbejde med e-sportsmiljøet,” forklarer Angelo Bülow, som er Fordzillas kaptajn i Tyskland.

Team Fordzilla P1 løb af stablen i sidste uge og har allerede fået mere end 80.000 samlede stemmer indtil videre. Projektet kan følges løbende på Twitter og Instagram.

Læs mere om Team Fordzilla.


Følg Ford på Mynewsdesk – Facebook – Ford.dk

Kontakt osSe flere nyhederGå til MyNewsDesk

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gildberg A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gildberg A/S